Kdo je to Daniel Bláha?

21.06.2012 07:45

PRASODLAK   Daniel Bláha   - jinak též hlavní makléř, školitel a ředitel pro strategický rozvoj společnosti Prolux Consulting Int.s.r.o. 

působí škody na celém území ČR. Nejčastěji se ovšem vyskytuje v okolí Prahy a na Teplicku (odkud pochází). Dle výpovědí bývalých makléřů PROLUXU, je to právě on, kdo se zásadním způsobem podílel na proměně původně normálně fungující realitní kanceláře na podvodnou firmu ohrožující celý realitní trh v ČR.

Je to ON, kdo přivedl tisíce lidí do neštěstí tím, že je svým podvodným jednáním připravil v souhrnu o stamiliony korun. Je to ON, kdo způsobil tisícům lidí bezesné noci a často jim i převrátil celý život doslova naruby.

 

Pokud tohoto člověka někde potkáte, nebo pokud si ho nedejbože necháte vetřít se do Vašeho domu, plivněte mu bez váhání do jeho drzého nestoudného xichtu a nakopejte ho do zadku!

Pokud Vás už ale takové neštěstí potkalo a tento neřád do Vašeho domu vstoupil, můžete se přihlásit jako svědci k soudu vedenému konkrétně proti němu na mém mailu stopprolux@seznam.cz

Kontrolní protokol ČOI:

 

Na každou svini se ale vaří voda a na tudle svini tu vodu ještě řádně opepříme!