Petice na podporu strany Věci Veřejné

11.03.2012 10:28

Mediální divadlo, které v posledních dnech zinscenovaly vládnoucí strany ve věci Víta Bárty je nejen nechutné ale navíc i pro normálně soudně myslícího člověka i na první pohled naprosto neadekvátní „prohřešku“ hlavního aktéra.

Nabízí se otázka proč  asi jediná slušná strana je svými koaličními i opozičními partnery takto cíleně likvidována, špiněna, zesměšňována a vláčena po soudech!

Co stmelilo navzájem ČSSD s ODS a TOP09??? Proč se vlastně vůbec dělá tolik humbuku kolem jedné obálky (když bez povšimnutí bylo zameteno pod koberec desítky podobných i mnohem závažnějších přešlapů politiků)

A kdo ten mediální humbuk šíří?

Není to náhodou spíše tak, že právě VV náhle dostaly možnost nahlédnout do karet velikým hráčům a ti hráči se čehosi lekli? Přítomnost strany VV je tak trochu čára přes rozpočet v jejich sehraném týmu.

Jsem skálopevně pevně přesvědčena o tom, že v tomto honu na čarodějnice ve skutečnosti vůbec nejde o pana Bártu, ale o cílené zdeskriditování a odstranění nepohodlné malé strany.

Jo tak VV chtějí bojovat proti korupci? Což je tedy nachytat právě při korupci? Bárta se svým velkorysým přístupem k financím je tedy ideálním a snadno využitelným objektem k tomu, aby se na něho nastrčila volavka.

Bárta dal Kočí prachy. To je fakt. Zamyslel se ovšem někdo vůbec nad tím, co asi tak mohla paní Kočí milionářovi Bártovi za ty peníze nabídnout? Když někdo někoho uplácí, očekává zpravidla nějakou protislužbu.

Je velmi tristní, že většina naší populace odmítá připustit, že někdo někomu může něco dát (půjčit)  jen tak naprosto nezištně a nic za to nechtít. Lidská hamižnost a využívačnost je považována za normu a když je někdo prostě grant a normu poruší je automaticky podezřelý. Pro média pak není vůbec těžké využít vrozené lidské závisti a poštvat masy proti tomu padouchovi, který je nejenže těžce za vodou, ale považte ještě tu nestoudnost! On dokonce rozdává!

Jo kdyby kradl, pak je to pochopitelné a omluvitelné a konec konců, kdo nekrade okrádá rodinu. To se pak mohou přimhouřit oči! Ale rozdávat? Tak to tedy fakt přehnal!

Kdyby se tak ještě podařilo zjistit, že ty jeho peníze nejsou legálně nabyté! To by se pak plivalo a popravovalo. Štváči mají ale smůlu. Kdyby byly Bártovy peníze špinavé, byl by už skončil v politice dávno a s ním pochopitelně i ta nepohodlná malá šťouravá strana VV, která v podstatě narušuje sehranou hru mezi opozičními stranami. Ta hra se jmenuje "Každý chvilku tahá pilku" A ať už vládnou socani, nebo bolševici převlečení do modrých či červenomodrých kabátů , výsledek pro občany je stejný a čím dále stejnější tedy utahování opasků!

Lidi prosím Vás vzpamatujte se! Podpořte Věci Veřejné! Podpořte Bártu! Když necháte zlikvidovat tuto malou stranu, které se podařilo dostat do vlády a za dobu své působnosti pomoci řešit skutečné problémy  které trápí nás obyčejné lidi (kupříkladu stran rozhodčích doložek ve spotřebitelských smlouvách, nebo stran omezení pravomocí exekutorů) , necháte tím zlikvidovat i poslední jiskřičku naděje, že jednou se dočkáme v naší zemi skutečné spravedlnosti.  Snažně Vás prosím, nedejte na mediální hon na čarodějnice a zkuste použít vlastní mozek.  Pokud s mým názorem souhlasíte, šiřte prosím dál tuto výzvu na podporu Víta Bárty a Věcí veřejných!!!!

Podpisem této petice adresované Úřadu vlády ČR vyjádříte svůj postoj k divadlu, které se odehrává na naší politické scéně.

Petici můžete podepsat zde: www.zmenpolitiku.cz/petice/118/podpora-strane-vv/

Děkuji Vám!

Za o.s. Stop trestuhodným obchodním praktikám-STOP

Světlana Glaserová