RADY NEKOMPETENTNÍCH PRÁVNÍKŮ

12.11.2012 10:00

Stále dokola jsem nucena odpovídat na dotazy tohoto znění:

 

Dobrý den,

vím, že vás obtěžuji asi se stejným problémem, jako stovky dalších, ale Prolux má nové smlouvy, kde je na první straně náš podpis, že jsme si pozvali jejich makléře sami. Tím se prý kryjí a právník nám doporučil pokutu 49000 zaplatit, smlouva je prý neprůstřelná a nevypověditelná.

Vše zasílám v příloze, prosím poradte mám zaplatit nebo co dál?

Od této středy nám poběží sankce za nezaplacení.

Moc děkuji za jakoukoliv informaci.

Občas mám pocit, že jsou všichni právníci uplaceni PROLUXEM, jinak si takto nesmyslné rady vysvětlit nedovedu! Zde je tedy univerzální odpověď pro všechny, kdo váhají, zda PROLUXU nacpat do jejich nenažraného chřtánu jakékoli peníze.

 

Dobrý den,

děkuji Vám za důvěru. S názorem Vašeho právníka ovšem naprosto nesouhlasím! Smlouvy PROLUXU nejenže průstřelné jsou, což mohu dokázat mnoha Rozsudky, ale navíc PROLUX opravdu již svoji činnost KONČÍ! Denně mi lidé hlásí, že od PROLUXU dostávají dohody o mimosoudním narovnání. PROLUX ve velkém stahuje své žaloby, které v minulosti na lidi podal a škemrá o dohody, aby nemusel platit soudní náklady protistrany. Je tedy více, než nepravděpodobné, že by inicioval další soudní spory, když je mu jasné, že vyhrát NEMŮŽE!
PROLUX neuhradil ČOI 5 milionů pokutu za nekalé obchodní praktiky a každým dnem čekáme, že budou mít exekucí zablokované účty. Cpát tedy do těch parchantů pro nic za nic jakékoli peníze, je stejné, jako spláchnout je do záchoda. Poraďte Vašemu právníkovi, aby občas sledoval média. V TV i v tištěných článcích by tyto informace jistě dohledal (když už zřejmě nevěří našim webovým stránkám) a nikdy by Vám nemohl poradit takovou evidentní hloupost!

Přeji Vám hodně štěstí a s PROLUXEM si opravdu již nedělejte žádné starosti! Jakékoli vyhrožování z jejich strany je LEŽ! Jediná možnost pro ně, jak se dostat k penězům od lidí, je zastrašit je!

S pozdravem!

Světlana Glaserová