Pozor na Prolux Consulting Int. s.r.o !!!

22.09.2010 17:56

Čistě náhodou jsem narazila na internetu na tento článek. A ráda bych Martině tímto moc moc poděkovala! Lidi nebojte se! Pište všichni a stále kam se dá kde se dá! Ať o NICH cvrlikají třeba i vrabci na střeše, hlavně aby již nepřibývalo dalších Vyproluxovaných!

 

 

Máte-li nemovitost, kterou chcete prodat prostřednictvím realitní kanceláře, v žádném případě nespolupracujte s Prolux Consulting Int. s.r.o.!!! Tato společnost se vydává za realitku a ke klientům posílá své zaměstnance, kteří si říkají realitní makléři. Ohromí vás pohádkami o tom, jak jsou úspěšní, kolik realit prodají za rok, a hlavně jak rychle prodávají. Pokud jim k tomu na jejich stránkách stačí průměrně 500 návštěv denně, je to velmi odvážné tvrzení. Pro porovnání, jiné realitky mají denní návštěvnost 10000 až 20000. (zdroj toplist.cz)

Vráťme se ale zpět, podpisem smlouvy vás lapí do sítě, ze které se nedá uniknout. Svědčí o tom příběhy stovky podvedených klientů, které si můžete přečíst na www.stop-prolux.webnode.cz

Tato společnost ve skutečnosti nevyvíjí v podstatě žádnou činnost směřující k prodeji vaší nemovitosti,„makléř“ k vám nikdy nepřivede žádného zájemce, vlastně toho „makléře“ už nikdy neuvidíte, pokud si ho nevypátráte vlastními silami.
I když požadujete neexkluzivní smlouvu, podepíšete smlouvu exkluzivní, žádnou jinou Prolux N E M Á! Přesto jste stále ujišťováni, že jde o smlouvu neexkluzivní a svou nemovitost můžete prodat sami nebo prostřednictvím jiné RK. To ve skutečnosti opravdu můžete, ale podle smlouvy zaplatíte provizi právě Proluxu. Na tom je založeno jejich „podnikání“. Svou nečinností vás donutí jednat a prodat i bez nich, pak , až objeví změnu na katastru, vás kontaktují a vymáhají po vás provizi. Zástupci Proluxu vás vědomně uvádějí v omyl.

Smlouva je platná 12 měsíců a pokud ji sami nezrušíte, platí dalších 12 měsiců. A i když se vám podaří smlouvu po roce vypovědět a prodat až potom, nemáte vyhráno. Prolux nestáhne vaši nemovistost ze svých stránek a stále se dožaduje provize, protože k prodeji došlo jejich přispěním.Chcete-li se rozumně domluvit, ředitelka s vámi jedná stylem „my ty prachy z tebe stejně dostaneme, blbečku“.

Pozvěte si proluxáka domů a udělejte mu z té návštěvy peklo, nebo udělá peklo on vám. Vyduste ho, zkoušejte ho, trapte ho a za nic na světě N E P O D E P I S U J T E !!! Taky ho nenechce nic vyfotit, to pro jistotu. Může se stát, že i bez smlouvy vystaví vaši nemovitost na stránkách a pak... Kdoví, čeho jsou schopni, mají velmi dobrý psychologický trénink a dovedou skvěle odvést pozornost třeba svrhnutým šálkem kávy, vychvalováním zařízení bytu, nebo vystavených fotografií z dovolené, využijí i vaše plačící malé dítě... Jde jim to dobře, když jejich činnost je stále považována za legální a soudy a orgány činné v trestním řízení je dodnes nezastavily.

Toto se snad brzy změní, protože v pátek 3. září ve 13 hod se uskuteční protestní akce v Praze na Václavském náměstí se zástupci občanského sdružení a politiků. Další informace můžete nalézt v archivu České televize (pořad Reportéři ČT,) televize Nova (Televizní noviny), článek na zive.cz … je toho opravdu dost.

Díky plánovanému protestu byla pozvána zástupkyně občanského sdružení v pátek 3. září do pořadu ČT Studio 6, kde se bude od 7:50 mluvit o této kauze.
Zdroj: Internethttps://www.vsetin-info.cz/pozor-na-prolux-consulting-int-sro