DOHODY O MIMOSOUDNÍM VYROVNÁNÍ

10.10.2012 11:17

Téměř denně dostává naše sdružení podobné e-maily:

Dobrý den, kontaktovala nás firma Prolux s nabídkou o Narovnání. Přeposílám Vám ji a ráda bych znala Váš názor. Já sama bych měla výhrady ke způsobu napsání této dohody , viz č.2. Nárok na úhradu odměny je vypočítám z původní ceny pozemku( ten se prodal za mnohem menší obnos, předpokládala i menší nárok na odměnu) č. 3. Nesouhlasíme s prohlášením, náhradu nákladů tohoto řízení ponesou oba účastníci v celém rozsahu ze svého. Proluxu nevěříme, proto tato dohoda nebyla podepsána. Skutečnost je ale taková,
že manžel se psychicky zhroutil a rád by měl vše za sebou. Prosí o radu jak dále postupovat. Moc Vám děkujeme. K.M.

Vzhledem k tomu, že opakovat stále totéž nás zdržuje od jiné práce, publikuji tedy zde naši univerzální odpověď:

V první řadě řekněte manželovi, že ON nemá nyní naprosto žádný důvod k tomu, aby se hroutil. Hroutit se teď bude PROLUX! Proč myslíte, že Vám dohodu nabízejí? Podobnou dohodu nyní rozesílají stovkám lidí ve snaze ušetřit na soudních výlohách, které Vám budou muset uhradit, když soud proběhne. Vzhledem k tomu, že jsou si velmi dobře vědomi toho, že tyto soudy NEMOHOU VYHRÁT!!! Já osobně bych doporučovala NA ŽÁDNOU DOHODU NEPŘISTUPOVAT a PROLUX rozdrtit jeho vlastními zbraněmi. Právní zastoupení proti PROLUXU pro Vás zajistíme zdarma!!!!

Níže najdete ofocenou dohodu. Pokud tedy něco podobného od PROLUXU obdržíte, doporučujeme na žádné dohody nepřistupovat! Jen ať si ti podvodníci vyžerou do poslední kapičky, co si nadrobili!