ČAK - PROHNILÍ S PROHNILÝMI!

21.10.2012 09:25

ZDROJ:vitbarta.cz/mimo-praci/561-ceska-advokatni-komora-dokonale-kryti-prohnili-s-prohnilymi.htm#.UIOjP2fd5ol

Česká advokátní komora – dokonalé krytí. Prohnilí s prohnilými

20.10.2012
Česká advokátní komora – dokonalé krytí. Prohnilí s prohnilými

V březnu 2012 napsala předsedkyně občanského sdružení Společná Obrana www.spolecnaobrana.net  Světlana Glaserová stížnost na ČAK (Česká advokátní komora). Tato stížnost se týkala aktivit JUDr. Dušana Rendla z Mostu, jinak právního zástupce kontroverzní společnosti PROLUX.

 

Jednalo se konkrétně o to, že JUDr. Dušan Rendl převzal již v roce 2008 právní zastoupení pana Jiřího Filippa (taktéž z Mostu), který v té době čelil žalobě PROLUXU.O této evidentní kolizi zájmů se paní Glaserová dozvěděla čistě náhodou od paní Jany Filippové (manželky pana Filippa), která se na ni obrátila s dotazem, zda je pravda, že Hromadná žaloba na PROLUX byla vzata zpět. Toto jí prý tvrdil její právník! Prý jí dokonce tvrdil, že tuto informaci mu předala osobně paní Glaserová. Vzhledem k tomu, že se ani jedno z těchto tvrzení nezakládalo na pravdě, zeptala se paní Glaserová paní Filippové na jméno dotyčného právníka. A tehdy vyšlo najevo, že se jedná o JUDr. Dušana Rendla!

Stížnost na ČAK

 Vzhledem k tomu, že paní Glaserová byla přesvědčená o tom, že takové dvojí zastupování je v naprostém rozporu s etickým kodexem advokátů a neslučitelnou s tím, aby JUDr. Dušan Rendl vykonával nadále advokátní praxi, natož aby zastupoval PROLUX proti Společné Obraně, obrátila se tedy se stížností na ČAK! Ačkoli paní Glaserová předložila ČAK důkaz o této kolizi zájmů stvrzený podpisem JUDr. Rendla, obdržela ke svému obrovskému překvapení odpověď, ve které se mimo jiné praví: 

Kontrolní rada ČAK hodnotí stížnosti jako nedůvodnou....Advokát JUDr. Dušan Rendl nezastupoval ani manžele Filippovi, ani jiné členy o. s. ...Informaci o tom, že by měla být „Hromadná žaloba proti spol. PROLUX Consulting Int. s.r.o.“ vzata zpět jim nepodával. 

Když se pak paní Glaserová snažila dopátrat, zda existuje proti rozhodnutí Kontrolní rady ČAK nějaký opravný prostředek. Zjistila, že neexistuje, neboť ČAK je profesní sdružení a rozhoduje si o všem sama!!! 

čtěte také: Zastavme epidemii exekucí. Prevence je základ

Při svém dalším pátrání a hledání spravedlnosti zjistila ovšem paní Glaserová několik jiných zajímavých skutečností a to kupříkladu, že předsedou ČAK je  JUDr. Martin Vychopeň (bývalý spoluvlastník společnosti Bena, zapletené do kauzy LTO), více zde:

www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Pomahal-rozkradat-miliony-ted-promluvil-Sef-advokatu-Vychopen-je-stale-cinny-226115

který je „shodou okolností“  součástí stejné Advokátní kanceláře se sídlem v Benešově u Prahy, jako jistý JUDr. Pavel Budil, který zastupuje jako advokát Filipa Brodana (majitele podvodné společnosti Bezreklamky, jejíž praktiky jsou si s praktikami PROLUXU v mnohém velmi podobné) 

více zde

 Manželka JUDr. Vychopeně zase pro změnu až do konce roku 2011 pracovala jako soudkyně u Okresního soudu v Benešově, kde probíhalo nejvíce sporů firem Bezreklamky a UP Promotion s jejími klienty.

Je tedy celkem logické, že člověk, který se sám „paktuje“ s lidmi, kteří profitují na podnikání založeném na podvodu, bude podobně „zapletené“ kolegy zuby-nehty chránit a bránit!

Skutečnost je tedy taková, že chapadla justiční mafie v našem státě jsou úzce propletena, ba přímo srostlá s chapadly zločineckých gangů! Jakákoli etika, či morálka je pro lidi z těchto kruhů přežitek!

Tak kupříkladu i JUDr. Dušan Rendl je s PROLUXEM údajně svázán nejen pouze smluvně jako právní zástupce, ale udržuje již třetím rokem milostný mimomanželský vztah s Generální ředitelkou PROLUXU Karolinou Valentovou!

ZDROJ: